MYAMEL Home

  • Share it:

Ανανεώστε την αύρα του σπιτιού ή του γραφείου σας, με τα αρωματικά κεριά και τα χειροποίητα reed diffusers από την εταιρεία MYAMEL Greek Royal SoapΥπάρχουν πολλοί τρόποι να φρεσκάρετε το χώρο σας και τη διάθεσή σας! Έρευνες έχουν αποδείξει την αλληλεπίδραση ορισμένων ελαίων με τον εγκέφαλο και το νευρικό μας σύστημα και την ουσιαστική τους επίδραση στην υγεία μας. Βάλτε τα αρωματικά έλαια στο σπίτι και αρωματίστε τη ζωή σας, γνωρίζοντας την νέα σειρά για το σπίτι MYAMEL Home.

 

MHD MYAMEL HOME 7

 

Mετατρέψτε το χώρο σας σε μια όαση ανακούφισης από το άγχος και το στρες! Η Μαίρη Γιαλαμά, γνωστή και ως MYAMEL Greek Royal Soap, εξελίσσει την παραγωγή της και ενσωματώνει για το 2020 τη νέα σειρά MYAMEL Home με αρωματικά κεριά, άλατα και room diffusers.

Bρείτε υπέροχα αποτοξινωτικά άλατα ανώτερης ποιότητας, με αιθέρια αρώματα (Cherry Blossom, Vanilla, Rasperrry) τα οποία μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για την προσωπική σας περιποίηση αλλά και ως αρωματικά για τα συρτάρια σας και ανακαλύψτε τις μεθυστικές μυρωδιές (flower bouquet, powder, white musk, ocean breeze κ.α) της νέας συλλογής room diffuser για το σπίτι ή το γραφείο.

 

MHD MYAMEL HOME 2

 

Μπορείτε να τα παραγγείλετε και ηλεκτρονικά, μέσω DM ή email m.yalama@hotmail.com και η Mary Yalama θα τα αποστείλει ανέπαφα στους αγαπημένους σας!

heart icon24

 

MHD MYAMEL HOME 8

 

Αναζητήστε τα, σε επιλεγμένα καταστήματα.

All Rights Reserved ©

 

© Copyright 2024 | Weddings – Christenings – Motherhood | Created by Elvira Mavraki